Tjänster

Våra produkter

Vi erbjuder tre olika paket till riktigt bra priser. 

Basic 3000 :-

Baspaketet. Detta är för dig som vill ha en rent informativ hemsida med till exempel en startsida, en meny och en Om Oss sida.

Medium 5000 :-

mediumpaketet. Detta är för dig som vill marknadsföra ditt företag och låta kunder kontakta dig genom hemsidan.

Pro 10 000 :-

Propaketet. detta är för dig som vill erbjuda dina kunder en e-handels plattform att sälja dina produkter på eller beställa take-away mat.

Priserna kan ändras. Läs mer under villkor & tjänster

F.A.Q.

Här svarar vi på vanliga frågor! 

Vi tar betalt för att skapa din hemsida, de priserna ser du ovan i prislistan. Utöver det så har du två kostnader som man betalar för att få ha en hemsida på internet, det är för domännamnet och webbhotellet. Dessa kostnader kan variera ganska mycket men domännamnen kostar runt 140 / år och webbhotellen mellan 49 – 99 / månaden. 

Ett webbhotell är ett företag som erbjuder en serverplats för din hemsida, där hemsidan ’bor’. Utan en serverplats så kan du inte ha en hemsida. 

Det är namnet på din hemsida. Alla hemsidor har ett namn som datorn kan läsa, men det är jobbigt för oss människor att memorera så långa osammanhängande kombinationer. Därför kopplar man ett domännamn till sin hemsida så att lätt kan hitta den på internet, tillexempel ’google.se’ eller ’ullmanitconsulting.se’. 

Ett webbhotell är i princip bara ett företag som bestämt sig för att bygga en dator som fungerar som server, och sedan se till att denna datorn aldrig stängs av eller går sönder. Du betalar för tillgängligheten till din hemsida, support, backups, nivå av belastning och mer. Beroende på att webbhotellen har möjlighet till att erbjuda så olika kvalitet, så skiljer också priserna. 

Hör av dig till mig så ser vi vad du har för möjligheter !
Vi kan skapa avancerade hemsidor med e-commerce, bokningssystem och användarprofiler. Eller så kanske behöver du bara en knuff i rätt riktning. Inga frågor är dumma frågor !