Om oss

Student på GU’s Software engineering & management med 2 års erfarenhet av programmering, webbutveckling & projektledning

Jag tyckte mycket om mina 6 år inom serviceindustrin som bartender och säljare, men jag har alltid haft en dröm om att driva eget. Någonting saknades, och jag kunde inte sätta fingret på vad.

Jag började för skojs skull läsa en grundkurs i nationalekonomi under 2018 och insåg hur viktigt en universitetsutbildning var för mig. 

Det som saknades något att vara passionerad över, att erbjuda så bra service som möjligt och lite merförsäljning var alltid roligt att jobba emot men jag behövde något mer stimulerande. 

Jag började läsa IT för två år sedan och det har varit den svåraste, mest huvudvärksfyllda och många gånger torra upplevelse jag någonsin varit med om.

Men det är också precis, precis detta jag vill göra för resten av mitt liv, för en riktigt stilren hemsida, en vacker algoritm eller en välutvecklad projektplan är stimulansen jag letat efter.

Jag är övertygad om att med mina kompetenser och god kommunikation så kommer du och jag kunna utveckla en produkt tillsammans som vi kommer kunna vara stolta över ! 

Jag ser fram emot att höra av dig ! 

Fredrik Ullman , Grundare & Utvecklare

Uppdrag

Att tillsammans med dig utveckla en produkt som vi båda kan känna oss riktigt nöjda över

Vision

Att alltid kunna erbjuda en produkt som vi på ullmanitconsulting står för och är stolta över. 

Värderingar